Nog één woning beschikbaar!

Luxe wonen met zonnige tuin en garage of extra brede woonkamer van ruim 8 meter. Ontvang nu tijdelijk een inrichtingscheque t.w.v. €15.000,-  Met deze woning kies je voor maximale ruimte en woongenot. In de tweede fase van Valkhorst in de nieuwste wijk van Dordrecht is nog maar één zeer ruime twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Wil je het comfort van nieuwbouw én snel de sleutel van je nieuwe woningen? Dat kan in Valkhorst fase 2! De bouw van de ruime tweekappers in fase 2 is al gestart en de woningen worden naar verwachting binnenkort al opgeleverd!

Zo maar wat voordelen:

Snel de sleutel: oplevering zomer 2019
Koopsom €579.500,- v.o.n.
Ontvang nu tijdelijk een inrichtingscheque t.w.v. €15.000,-
Riant wonen: 4 woonlagen
Woonoppervlakte circa 188 m²
Woningen met woonkamer van ruim 8 m
2 badkamers en 6 (slaap)kamers
Inclusief eigen parkeerplaats op eigen oprit
Zonnige tuin op het zuidwesten
Vloerverwarming op iedere verdieping
Zonnepanelen op het dak van de woning
Heijmans SlimWonen huisdomotica

Indelings plattegronden | 4 woonlagen

Wanneer je nu kiest voor de laatste 2 onder 1 kap woningen in Nieuw Land van Valk ontvang je een inrichtingscheque ter waarde van €15.000,- . Met deze cheque maak je de woning helemaal naar wens. Kies er bijvoorbeeld voor om het bedrag te gebruiken voor de aanleg van de tuin, de inrichting van de woning of de afwerking van de woning. Neem voor meer informatie over de inrichtingscheque contact op met een van de makelaars!

Laatste woning in fase 2 in aanbouw (foto’s medio eind mei 2019)

Beschikbare woningen in kavelkaart!
Ben je benieuwd welk bouwnummer nog beschikbaar is? Bekijk dan de interactieve kavelkaart. Wil je meer weten over een van de woning? Naam dan contact op met makelaar of kom langs in het infocentrum (iedere woensdag geopend van 16.00 tot 18.00 uur).