In fase 1 van Valkhorst worden 47 nieuwbouwwoningen gebouwd. Er zijn wel 13 typen, van hofwoningen en parkwoningen tot 4-laagse stadsewoningen en statige twee-onder-een-kapwoningen. Alle woningen in fase 1 zijn inmiddels verkocht. Nieuw woningaanbod vind je in fase 2.

Geïnspireerd op het mooie Land van Valk

Net als in het bestaande Land van Valk, komen er veel verschillende woningtypes. Dat geeft een echt stads en gevarieerd straatbeeld. Verschillende gevels, mooie hoekoplossingen, afwisselende nokhoogtes in rode en grijze dakpannen en per woning veel aandacht voor details.

Aandacht voor architectuur en rijke details

De rijkheid aan details zorgt voor een hoogwaardige uitstraling, bijvoorbeeld door verschillende combinaties van gevelstenen en afwijkende metselverbanden met staande stenen of patronen. Sommige delen worden in reliëf gemetseld, zodat het zonlicht speelt met schaduwen. In het informatiecentrum kun je nu al metselwerk-monsters bekijken.

Bijna iedere woning wordt uniek

Met 47 woningen, 4 categoriën en 13 typen heb je als consument een ongekende keus. Daarnaast kent Valkhorst een breed palet aan opties voor binnen en buiten om je woning af te stemmen op jouw woon­wensen óf smaak. Een uitbouw is zelfs standaard bij de 2-onder-1-kapwoningen. Straks is bijna geen huis in Valkhorst hetzelfde!

Compleet geleverd. Inclusief SlimWonen.

Natuurlijk profiteer je van de voordelen van nieuwbouw: comfortabel, veilig, energiezuinig en onderhoudsarm. Daarnaast is een Heijmans huis ook heel compleet. Alle woningen worden geleverd met compleet sanitair- en tegelwerk. Net als zonnepanelen, kunststof kozijnen en mooie binnendeuren. Ook het Heijmans SlimWonen huisdomotica is inbegrepen.

Meer info nodig of liever een persoonlijk gesprek?
Klik door naar de makelaar of kom langs in het infocentrum (iedere woensdag geopend van 16.00 tot 18.00 uur).