De gebiedsontwikkeling van Nieuw Land van Valk bevat drie deelgebieden: Leerpark, Valkhorst en Valkzicht. In deelgebied Valkzicht is de eerste fase met 21 koopappartementen, twee kleinschalige bedrijfsruimten en een drietal winkels gerealiseerd. In deelgebied Valkhorst wonen de bewoners van de ruime gezinswoningen in fase 1 al met plezier in hun woning. In 2018 is voor een tweede maal met de verkoop gestart. Prachtige ruime twee-onder-een-kapwoningen met zonnige tuin, tussen het park en het oude Land van Valk in. Het bijna complete Leerpark biedt ongekend veel voorzieningen.

Een woning voor elke smaak

In Nieuw Land van Valk in Dordrecht valt veel te kiezen: in deelgebied Valkzicht vind je comfortabele appartementen en overige woningen, van compact tot zeer royaal. Hier komt in de eerste fase ook de supermarkt en diverse andere winkels en voorzieningen.

Valkhorst is het deel waar ruime eengezinswoningen komen, in totaal ongeveer 100. Voor bijna elke wens is hier wel een woning ontwikkeld. Verschillende types met ieder hun eigen identiteit, waarbij je ook nog veel extra opties per woning hebt. Geen woning is hier straks hetzelfde, zodat een mooie gevarieerde nieuwbouwwijk ontstaat!

Park in het hart

Bij Nieuw Land van Valk koop je méér dan alleen je nieuwe woning! In het hart van de nieuwe woonbuurt ligt een stadspark. Nu al lekker groen, met mooie bomen en een ruim grasveld. Dat maakt wonen in Nieuw Land van Valk extra leuk. Terwijl je op zaterdagochtend thuis lekker rustig je kopje koffie drinkt, ravotten je kinderen in het park!

Ideale bereikbaarheid

Nieuw Land van Valk ligt op nog geen twee kilometer van het centrum van de oude binnenstad van Dordrecht. Daar ben je in nog geen 10 minuten fietsen! De bereikbaarheid met de auto is via de A16 en de N3 optimaal. De bus stopt in de wijk, terwijl treinstation Dordrecht-Zuid op loopafstand ligt.

Rust, ruimte, een park en voorzieningen

Nieuw Land van Valk is een fijne woonbuurt in Dordrecht, met veel voorzieningen die het leven nog leuker en aangenamer maken. In Valkzicht fase 1 komt o.a. een supermarkt en diverse andere winkels. In het Leerpark vind je een bloeiend leer- en werkcentrum met moderne onderwijsinstellingen en als paradepaardje de ‘Duurzaamheidsfabriek’. Maar ook de andere opleidingen brengen verrassend veel leuks voort: je kan je hier laten knippen bij de Kappersacademie en veel studenten werken in de horeca op het Leerpark! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

“Echte Dordtenaren kennen elkaar en ze staan altijd open voor een babbeltje. In de wijk wordt vriendelijk naar elkaar gegroet en verder doet iedereen lekker zijn eigen ding.”

– Stephan Grosfeld –
Bewoner