Alle appartementen in Groote Waard zijn verkocht!

Ben je nog steeds op zoek naar een appartement? Binnenkort komt Valkzicht fase 2. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de aankomende ontwikkelingen in Valkzicht.

Valkzicht is het gedeelte van de nieuwbouwwijk Nieuw Land van Valk dat zich direct aan de mooie Leerparkpromenade bevindt in Dordrecht. Direct aan het park wordt nu al het project Groote Waard gebouwd. Op straatniveau komen leuke winkeltjes en een PLUS supermarkt. Daarboven vind je 21 ruime koop-appartementen met grote buitenruimtes en zicht op het park. Alle appartementen zijn verkocht en de bouw is reeds gestart. Ben je nog steeds op zoek naar een appartement? Schrijf je dan hier in en blijf op de hoogte van aankomende ontwikkelingen.

VOORBEELD APPARTEMENT (118 m2 GBO)

  • Woonkamer met open keuken – ca. 35 tot 47 m2 (keuken niet inbegrepen)
  • Drie slaapkamers (ca. 7 tot 16 m2)
  • Dakterras van 51 m2
  • Alle appartementen in Groote Waard zijn nu verkocht. Schrijf je in voor nieuwe ontwikkelingen.

Meer info? Klik door naar de makelaar.

Groot, groter, grootst. Met of zonder dakterras.

De 3- en 4-kamer nieuwbouwappartementen van Valkzicht zijn er in verschillende groottes, van 76 tot 118 m2 groot. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en daarnaast hebben de bewoners toegang tot een gemeenschappelijke daktuin.

De appartementen op de eerste verdieping hebben ook nog een eigen dakterras (van ca. 21 tot wel 52 m2) grenzend aan de gezamenlijke binnentuin.

Compleet, comfortabel en slim

Ieder appartement is compleet uitgerust een inbouwtoilet en een luxe badkamer – voorzien van een draingoot en fraaie tegels. De appartementen van Valkzicht zijn comfortabel en volledig voorzien van vloerverwarming en Heijmans SlimWonen huisdomotica: dankzij intelligente oplossingen voor elektra, licht, verwarming en deurcommunicatie wordt je nieuwbouwappartement slimmer, veiliger, zuiniger én comfortabeler. Gemak dient de mens, eenvoudig te bedienen met smartphone of tablet.

Bij ieder appartement hoort één eigen auto-stallingplaats op een afsluitbaar terrein dat alleen voor bewoners toegankelijk is. En naast de inpandige bergruimte in het appartement is er extra individuele bergruimte op de eerste verdieping aanwezig.

Dordtse pandjes in moderne stijl

Architect Cor Berg (Klunder architecten) heeft zich voor het ontwerp van Groote Waard laten inspireren door de oude ‘pandjes’ in Dordrecht. In het gebouw zitten verrassend veel, mooie architectuur-details.

Aan de binnenzijde van het gebouw hebben de appartementen op de eerste etage privédaktuinen. Deze liggen rondom de collectieve daktuin, waar alleen de toekomstige bewoners gebruik van kunnen maken. Samen vormen zij een gezellige ontmoetingsplek in Valkzicht.

“We komen weer een beetje thuis”

Het is een mooie combinatie van een nieuwbouwhuis en een vertrouwde buurt. Zo beschrijven mijnheer en mevrouw Deelen hun nieuwe appartement in Valkzicht. “Liefde op het eerste gezicht”, zo vertelt mevrouw Deelen. “We hebben op verschillende plekken in Dordrecht gekeken, maar dit past precies bij onze wensen”.

De Deelens hebben echte Dordrechtse roots. Mevrouw en de kinderen zijn er geboren, manlief woont er al meer dan 30 jaar. Nu hebben ze nog een eengezinswoning, samen met hun zoon. Hun dochter woont met hun kleinzoon in Papendrecht. De familie heeft behoefte aan een ruime woning met veel comfort, maar een tuin of grote buitenruimte hoeft niet meer. “We willen wel alles gelijkvloers hebben”, stelt mijnheer Deelen. “Dan ben je toch goed op de toekomst voorbereid.” Na een ronde langs nieuwbouwprojecten in Dordrecht waren ze nog niet tevreden. “Veel appartementen zijn te klein. Op RTV Dordrecht zagen we toen toevallig een item over Nieuw Land van Valk. Dat was op donderdag en op maandag hadden we al een optie genomen op een heerlijk ruim appartement op de bovenste verdieping”, vertelt mevrouw Deelen opgetogen.

Voor de Deelens is de buurt een ‘oude bekende’. Onze kinderen zaten in Land van Valk op school en FC Dordrecht is een vertrouwde stek voor ons. We vinden het ook ideaal dat je zo de stad in en uit bent en dat het ziekenhuis vlakbij is’ oordeelt mijnheer Deelen. Wat hen daarnaast zo aanspreekt is de kwaliteit van de woning: “Het is al mooi dat alles nieuw is, maar dat het licht automatisch aangaat als je binnenkomt, de prachtige keuken met de koffiemachine, dat is toch helemaal top”, glundert mevrouw Deelen. Wat hen opvalt is dat veel mensen nog niet weten dat op deze mooie plek woningen komen. “Mensen zijn verrast als we het vertellen, maar als ze de tekeningen zien, dan snappen ze ons enthousiasme helemaal!” Nog een paar maanden geduld hebben, maar eind dit jaar staat de kerstboom van de familie Deelen in Nieuw Land van Valk!